Letroumaulin
Image default
Recreation / Food

Met Eat Palazzo wordt sushi nog lekkerder

Veel mensen weten wel dat ze sushi met stokjes moeten eten. In de praktijk is dat echter een stuk lastiger als dat het lijkt. Daarom geven wij in dit artikel een aantal tips om het eten van sushi nog makkelijker en lekkerder te maken. Heeft u nou een enorme trek in sushi? Breng dan een bezoekje aan Eat Palazzo. Bij Eat Palazzo kunt u namelijk genieten van een ruim sushi assortiment. Bij eat palazzo is er voor ieder wat wils! U kunt namelijk genieten van een ruim aanbod aan gerechten uit de gehele wereldkeuken.

smaakmakers

Sushi wordt vaak gegeten met sojasaus. Dit geeft een zoutige smaak aan de sushi. Een andere smaakmaker voor bij de sushi is het toevoegen van een beetje wasabi. Dit zal een zeer scherpe smaak geven aan de sushi. U kunt de sojasaus ook met de wasabi mengen. In Japan wordt de wasabi al toegevoegd door de koks. Dit doen zij omdat de wasabi een antibacteriële werking heeft. Het eten van de rauwe vis wordt nog veiliger gemaakt op deze manier. Daarnaast wordt de sushi vaak gegeten met een kleine hoeveelheid Gari. Gari is dun ingemaakte gember. U herkent deze gari aan de felroze dan wel beige kleur.

Het eten van sushi

Sushi kunt u op een aantal manieren eten. In Japan kent men de volgende manieren. In sushibars worden de gasten rond een lopende band gezet en de gasten kunnen zodoende zien en kiezen wat ze willen. U kunt ook een specifieke sushi bestellen. Er wordt dan een tafelnummer bij de sushi gezet zodat de gast kan zien dat die voor hem bestemd is. Daarnaast wordt er vaak take-out sushi gegeten of a la carte in restaurants. Deze worden in de restaurants gepresenteerd in plastic versie zodat de klant een gedegen keuze kan maken.