Letroumaulin
Image default
Recreation / Food

All you can eat

 

In veel restaurants moeten kinderen de hele avond lang stil zitten. In All you can eat Eastern Plaza is dit echter anders! Dit All you can eat sushi restaurant begrijpt dat het erg vervelend is als kinderen de hele avond stil moeten zitten en speelt hier op in.

Kinderen in sushirestaurants

Voor kinderen is het erg moeilijk om lang stil te zitten. Ze zien veel interessante dingen om zich heen en willen overal heen lopen. Dit is een goed teken; kinderen horen nieuwsgierig en speels te zijn. In bijna alle sushi restaurants is dit alleen niet mogelijk. Er is geen ruimte voor de kinderen om te spelen, waardoor dit tussen de tafels in moet. Dit is echter storend voor andere gasten.

All you can eat sushi

Wanneer je sushi in Utrecht wilt eten, kom je dus snel uit op sushi bestellen en thuis blijven. Soms wil je echter lekker een avondje weg. Voor deze gelegenheden is er Eastern Plaza! Bij dit restaurant kun je wokken, maar er is ook All you can eat sushi. Daarnaast is er een groot Kids Plaza. Hier kunnen kinderen zich uitermate goed vermaken. Ze kunnen in deze aparte ruimte lekker spelen, knutselen, bakken en film kijken. Er is genoeg ruimte voor ze, zonder dat ze de andere gasten storen. De ouders kunnen ondertussen ontspannen eten in het restaurant.

Kom snel langs bij All you can eat in Utrecht!

In de Kidsplaza is speciaal personeel aanwezig, dat getraind is om kinderen te vermaken. De animators letten ook goed op de kinderen, waardoor er geen ongelukken kunnen gebeuren. Hierdoor kunnen de ouders lekker eten, zonder zich druk te hoeven maken over hun kinderen. Ga dus niet langer sushi bestellen als je een lekker avondje uit wilt met suhi in utrecht. Ga lekker naar All you can eat suhi Eastern Plaza!

 

Gerelateerde artikelen

Dozenhal is de plek voor al uw dozen

Een virtuele wereld in 2080

Wat is het eigenlijk, sportvoeding?