Letroumaulin
Image default
Recreation / Food

Wat te doen met deze tijd

Op het moment hebben veel van ons weinig te doen. We kunnen in veel gevallen wel doorwerken, maar dit is maar 8 uur van onze dag. Normaal komt er ook nog reistijd bij en tijd om je klaar te maken voor je werk, maar dat is nu niet het geval. Hierdoor hebben we zeeën van tijd. Ook in het weekend hebben we helemaal niks te doen. Dit betekent dat we tijd genoeg hebben voor alles en nog wat.

Sommige mensen nemen bijvoorbeeld een nieuwe hobby. Ze leren een instrument bespelen, gaan tekenen of sporten meer. Maar er zijn ook veel meer mensen dan eerst die lekker een wandelingetje gaan maken. En daar hoor je natuurlijk veel vogels. Vandaar dat er ook steeds meer mensen zijn die vogelcursussen nemen, zodat ze vogels kunnen herkennen aan hun uiterlijk of hun vrolijke gefluit.

Anderen gaan lekker een boek lezen. Want dit is natuurlijk de tijd om eindelijk in die roman te beginnen, je hebt immers toch zeeën van tijd! En we kunnen in deze tijd ook wel wat rust gebruiken, rust die je makkelijk vindt bij het lezen van een boek.

Weer andere mensen slaan aan het klussen. Want iedereen heeft wel een taakje liggen in en om het huis waar nooit tijd of zin voor was. Nu je dan toch niks beters hebt te doen, kun je die meteen oppikken. Dan voel je je erg nuttig en je bent lekker in beweging. Nu het zo lekker weer is, is het dan ook aan te raden om lekker in  je tuin aan het werk te gaan. Neem bijvoorbeeld de schutting, die kan wellicht wel een nieuw laagje beits gebruiken. Ga lekker dat hout beitsen, en sla 2 vliegen in 1 klap. Want niet alleen krijgt de schutting een mooi kleurtje, door het vele buiten werken in de zon krijg ook jij een mooi kleurtje!

https://www.moosefarg.nl/