Letroumaulin
Image default
Recreation / Food

Snel een autowrak verkopen

Heeft u een autowrak dat u wilt verkopen? Wij weten een doeltreffende site die dit makkelijk maakt! Er zijn geen kosten en u verkoopt de wagen gegarandeerd voor de hoogste prijs. Hoe leest u hieronder.

De definitie van een autowrak

Een autowrak is een auto welke schade heeft aan het koetswerk of aan bijvoorbeeld de motor of versnellingsbak. Een kapotte koppeling, een gebroken distributieriem, startproblemen, deuken, krassen, hagelschade, en andere schades kunnen van uw wagen een autowrak maken. Verkopen is geen probleem wanneer u bij de juiste partij aanklopt.

 

Autwrak verkopen

Een autowrak verkopen kan heel eenvoudig via de veilingwebsite https://www.autowrakverkopen.be/.

Deze site is een online veiling waar dealers en garagisten op kunnen inloggen. Hier kunnen zij uw wagen bekijken en een bod uitbrengen. Het hoogste bod wordt naar u doorgestuurd en u beslist of u de autowrak daarvoor wilt verkopen. De veiling is van het aanmelden tot aan het verkopen geheel kosteloos. U loopt dus geen enkel risico.

 

Hoe lang duurt de veiling

De veiling duurt slechts 24 uur, wat betekent dat u na het aanmelden van het autowrak na 24 uur precies weet wat het hoogste bod is en waarvoor u hem direct kunt verkopen. Ook het verkopen kost u niets!

 

Bedenktijd

Het bod dat u ontvangt is 3 dagen geldig. Daarna kan de hoogste bieder het bod intrekken. Beslist u binnen deze tijd, dan verkoopt u uw autowrak gegarandeerd voor het genoemde bod. Probeer het gratis uit! U heeft namelijk niets te verliezen.

 

Akkoord met het bod

Heeft u een bod ontvangen waar u de wagen voor wilt verkopen? Dan is de verkoop hiervan met slechts een klik geregeld. Er wordt vervolgens contact met u opgenomen om een tijd en datum af te stemmen. De wagen wordt bij u opgehaald en direct afgerekend.

 

Keuring voor verkoop

Een keuring voor verkoop is niet nodig bij het verkopen wanneer je aan een handelaar een autowrak verkoopt. Er is geen enkele keuring nodig, dus ook niet de jaarlijks verplichte keuring. Weten wat uw autowrak waard is? Meld uw wagen dan vrijblijvend aan.

 

Geen risico

Alle autobedrijven die toegang hebben tot de autoveiling zijn erkend en vooraf gescreend. Hierdoor kunt u veilig uw autowrak verkopen zonder risico. U bepaalt of u akkoord gaat met het bod en waar en wanneer uw wagen wordt opgehaald. Ieder merk en type kunt u kosteloos aanmelden.