Letroumaulin
Image default
Sport

Laat je inspireren door de kledij in deze online sportwebshop

Zelfs als je gaat sporten wil je natuurlijk modieus voor de dag komen. Dan is de online sportwebshop van Foncé, die ook over een fysieke winkel in Aalst beschikt, dé perfecte plaats voor jou. Daar vind je tal van bekende en toonaangevende sportmerken zoals Adidas, Reebok, Asics, Nike, New Balance en nog veel meer. Ook voor een uitgebreide loopanalyse, om zo de perfecte sportschoenen te vinden voor jou als voetballer, loper, basketballer of andere sport!

Ga resoluut voor de sportieve kledij van deze experten

Doordat de sportieve medewerkers van Foncé gebeten en gepassioneerd zijn door sport, weten zij perfect welke sportenue jij nodig hebt bij het uitvoeren van je favoriete sport. Zij geven bovendien tips and tricks over het behoud en de reparatie van je schoenen. zo zeggen ze dat je je schoenen best onmiddellijk nadat die vuil geworden is, poetst. Zo heb je de meeste kans om het vuil eraf te krijgen; Je schoenen poetsen doe je met een sopje van zachte zeep en water, vervolgens laat je de schoen aan de lucht drogen. Heb je toch ernstige schade of vuil waar je niet vanaf raakt? Dan kan je deze schoenen altijd binnen steken in de de online sportwebshop van deze experten en zij behandelen deze graag verder. 

Ontdek het volledige gamma in de online sportwebshop of in de fysieke winkel

Wil je jezelf graag een nieuwe uitrusting gunnen om vrij in te kunnen sporten? Ontdek dan het volledige gamma van deze gedreven sportievelingen. Dat doe je in de online sportwebshop of je gaan langs in de winkel. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een loopanalyse? Contacteer hen dan gerust via de contactgegevens die je terugvindt op de website van deze professionals. Zij beantwoorden ook op zondag graag je vragen. Dan is de winkel geopend van tien uur tot twaalf uur. De webshop kun je uiteraard elke dag raadplegen.