Letroumaulin
Image default
Vakantie

Klassevol vliegen met een luxe vliegtuigmaatschappij

Een vakantie dient om te ontspannen en om even weg te zijn van de dagdagelijkse drukte. Toch ervaren heel wat mensen stress bij het plannen van de reis en het reizen naar de vakantiebestemming. Op de luchthaven zelf bijvoorbeeld is het altijd heel druk en door de opkomst van lagekostenvliegmaatschappijen krijgt u aan boord bijzonder weinig service. Als u van begin tot einde wilt genieten van uw vakantie, zonder zorgen, dan kiest u best voor een luxe vliegtuigmaatschappij als ASL Fly Executive. U heeft dan geen last van drukte en stress bij het vertrek of de terugkeer. U ontdekt er hieronder meer over.

Een zorgeloze vakantie naar een Europese topbestemming

ASL Fly Executive, de luxe vliegtuigmaatschappij en de luxe formule van de ASL Group, vliegt naar allerlei Europese topbestemmingen. Tijdens de zomermaanden (juni – augustus) heeft u de mogelijkheid om op woensdag of op zaterdag naar het zonnige Ibiza te vliegen. Ibiza staat dan wel bekend om zijn uitgaansleven. Toch vindt u hier prachtige natuur. Ontdek de magnifieke baaien, rotsen en stranden om heerlijk te ontspannen. Bent u een echte wintersportfanaat? Vlieg dan vanaf midden januari tot eind maart naar het historische Innsbruck. Het is de ideale locatie om te skiën en te snowboarden. Maar ook de stad zelf is de moeite waard om te bezoeken. Andere exclusieve bestemmingen waar luxe vliegtuigmaatschappij ASL Fly Executive naartoe vliegt: Cannes en Basel.

Kies voor een geweldige vliegervaring

Op de website van ASL Fly Executive leest u meer over de bestemmingen en wat u kunt verwachten aan boord van de luxejet. Als u vragen heeft over de vluchten van en naar de gewenste bestemming, dan staan het team van de luxe vliegmaatschappij klaar om u verder te helpen. Vliegen met ASL Fly Executive is vliegen op een manier dat wereldleiders en staatshoofden het gewend zijn.