Letroumaulin
Image default
Mode en Kleding

5 meest populaire items voor een weekendje weg

5 meest populaire items voor een weekendje weg

Een weekendje weg is voor ons allen een heerlijke bezigheid. Lekker uitwaaien, smakelijk eten, mooie winkelstraatjes en natuur, en verstand op nul. Als er geen bergen met was te wachten zou staan, zouden we het liefst elk weekend eruit willen. Helaas. Echter, blijkt het juist beter te zijn om af en toe eruit te gaan, in plaats van altijd. Hiermee maak je een huisje huren of een hotelletje pakken in een andere stad, of land, een ontspanningsactiviteit. 

Hiermee train je namelijk het lichaam en de geest om bepaalde plekken of activiteiten als verwennerij voor jezelf te zien. Zo ook de nodige voorbereidingen. Een weekendje weg vergt soms echt wel een hele week aan voorbereidingen. Heb jij de muggenspray wel bij je? En ligt het strandlaken al in de auto? Hoe waterdicht het inpaklijstje ook is, er wordt echt wel een keer iets vergeten. Om goed voorbereid te zijn vind je hier de 5 meest belangrijke items om zeker niet te vergeten voor een een weekendje weg.

  1. Rugzak

Voor de reis begint hebben we het juiste geschut nodig. Ook al ga je maar één nachtje weg, het is belangrijk om een tas mee te nemen die echt de juiste behoefte vervult. Voor je belangrijke en noodzakelijke spullen neem je vaak al een weekendtas mee. Deze is handig om je overnacht spullen in te vervoeren, maar niet zo praktisch voor de wandel. Neem daarom altijd een extra rugzak mee. Hierin kan je handige spulletjes stoppen voor de wandel, denk aan een baddoek, desinfectiegel en vochtige doekjes. Een populair model deze zomer is de Castelijn & Beerens rugzak. Deze zijn modieus, en stevig genoeg voor op reis. 

  1. Laptoptas

Tegenwoordig hebben we onze elektronische apparaten gewoon nodig. Uit noodzaak, maar ook entertainment. Vaak reik je dan uit naar de laptop. Hierop kan je wellicht wat werk afmaken, of een filmpje bekijken tijdens een lange reis. Voor op vakantie heb je op het gebied van een laptoptas vaak andere behoeftes dan voor je reguliere laptoptas. Je wil namelijk dat je laptoptas stevig is, bestendig tegen stoten en lekkages, en je laptop ten alle tijden beschermd. De beste keuze voor op reis is een leren laptoptas of een laptop rugzak. 

  1. Sjaal

De sjaal behoort tot de meest handige reisaccessoires! Ongeacht de bestemming, de sjaal gaat niet ongebruikt blijven. Deze kan in wat frisser weer gebruikt worden als extra warme bescherming voor de keel, of als extra laag onder of over een jasje. In warm weer kan een sjaal gebruikt worden als onderkleed voor op het strand of wanneer je ergens op het gras wilt gaan zitten.

  1. Portemonnee

Het volgende item is de portemonnee. Waarom deze belangrijk is, hoeft niet uitgelegd te worden. Wel, is het aan te raden om een andere portemonnee mee te nemen dan jouw reguliere portemonnee. Vaak zit je eigen portemonnee propvol met pasjes, bonnetjes en wellicht persoonlijke voorwerpen. Deze wil je niet kwijtraken, maar ook niet onnodig mee schouwen. Een mooi en praktische portemonnee om aan te schaffen is een cowboysbag portemonnee. Dit is de lievelings portemonnee van menig Nederlanders op het moment. 

  1. Powerbank

De telefoon is tegenwoordig onmisbaar. Navigeren, contact behouden met reisgenoten en herinneringen vastleggen. Tegenwoordig allemaal niet mogelijk zonder mobiele telefoon. In de meeste gevallen is deze ook gewoon noodzakelijk om bij je te hebben tijdens ongevallen. Op vakantie wil je daarom ook verzekerd zijn dat jij kan rekenen op jouw mobiele apparaat. Vergeet dus niet de powerbank in de tas te doen.