Letroumaulin
Image default
Particuliere dienstverlening

Vertrouw uw borsten toe aan een ervaren borstverkleining kliniek

Wilt u uw borsten laten verkleinen? Dan ziet u wellicht enorm op tegen de ingreep. Het is en blijft tenslotte een behoorlijk grote ingreep. Ga voor borstverkleining altijd naar een kliniek die hier ruime ervaring mee heeft. De operatie moet te allen tijde worden uitgevoerd door een arts die hiertoe bevoegd is en die hier ruime ervaring mee heeft opgedaan. Het eindresultaat moet immers voor u tot volle tevredenheid stemmen. Het zou een enorme teleurstelling zijn wanneer u na de operatie niet tevreden bent over het eindresultaat. Bij Dr. Danau zit u alvast goed.

Welke vrouwen kiezen voor een borstverkleining?

Een ingreep laten uitvoeren in een borstverkleining kliniek gebeurt niet alleen uit oogpunt van schoonheid. Vrouwen met grote borsten kunnen hier wel degelijk last van hebben. Vooral rugklachten komen vaak voor. Daarnaast kan het lastig zijn om een passende bh te kopen wanneer uw borsten groter zijn dan cup D. U kunt dan in de meeste gevallen alleen terecht in speciaalzaken. Als u borsten wilt die qua omvang bij uw lichaam passen, dan is een ingreep zeker het overwegen waard. Grote borsten is iets dat vaak erfelijk bepaald is. Het gebeurt dan ook niet zelden dat moeder en dochter zich samen in de kliniek van Dr. Danau in Vlaanderen melden!

Neem contact op met de arts voor een intake

De chirurg die u opereert doet zijn uiterste best om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen. De ingreep wordt grondig voorbereid en met u besproken. Er wordt een cupmaat gekozen die past bij uw lichaamsbouw. De chirurg legt precies uit wat hij doet tijdens de ingreep. Na de operatie in de borstverkleining kliniek duurt het ongeveer een maand voordat het uiteindelijke resultaat goed zichtbaar is. In sommige gevallen worden de littekens nog wat gecorrigeerd, het gaat dan om een kleine ingreep die poliklinisch kan plaatsvinden. Neem gerust contact op met deze specialist om een vrijblijvend gesprek in te plannen.  

https://danau.be/