Letroumaulin
Image default
Auto's en Motoren

Vind uw droomauto door auto import uit België

Bent u op zoek naar een nieuwe auto en kunt u in het aanbod aan auto’s in Nederland net niet vinden waar u naar op zoek bent? Het uitkiezen van een auto is een hele persoonlijke kwestie. Iedereen stelt andere eisen aan zowel het uiterlijk als de functies waarmee een auto is uitgerust, en dan kan het zijn dat uw droomauto er gewoon niet tussen zit. Dankzij auto import uit België vergroot u het aanbod, waardoor u veel meer te kiezen heeft. En bovendien kunt u door middel van auto import uit België ook auto’s uit andere landen, zoals bijvoorbeeld Duitsland en Frankrijk, invoeren.

De vele voordelen van auto import uit België

Aan auto import uit België zijn vele voordelen verbonden. Een van de voordelen is dat u veel meer keuze in tweedehands auto’s heeft, want het zoekgebied wordt letterlijk vergroot. En bovendien hebben Belgen doorgaans ook een iets luxueuzere smaak wat betreft auto’s en zijn de occasions dan ook meestal voorzien van vele extra’s die u in Nederlandse occasions niet vaak tegenkomt. En er zit ook een financieel voordeel aan auto import uit België, want de Belgen kennen namelijk geen BPM. U kunt daardoor voor veel minder geld een tweedehands auto kopen. U moet er wel rekening mee houden dat bij het invoeren de BPM alsnog moet worden afgedragen, maar doorgaans bent u dan nog steeds goedkoper uit.

 

Waarom zou u kiezen voor auto import uit België?

Er zijn dus redelijk wat interessante voordelen om voor auto import uit België te kiezen. Dat zou natuurlijk al een reden kunnen zijn om invoer vanuit onze zuiderburen te overwegen. Ook is er geen taalbarrière, wat als u bijvoorbeeld via Trex Cars in Belgisch Limburg een auto importeert dan spreken ze gewoon Nederlands, wat vooral praktisch is tijdens de onderhandelingen. En België is dichtbij, dus u hoeft geen transport te regelen maar kunt ook zelf de auto naar Nederland rijden, wel zo makkelijk.