Letroumaulin
Image default
Beauty en verzorging

Een spa manicure met deze groothandel voor nagelproducten

Wilt u graag uw klanten verwennen met een heerlijke spa manicure? Belgium Oro Nails in Wommelgem heeft verschillende producten om uw handen te verzorgen. Wist u dat na uw gezicht en hals, uw handen het meest zichtbare deel is van uw lichaam? Zo verkoopt deze groothandel voor nagelproducten handbaden, manicure sets, plastic handschoenen om uw handen te beschermen, manicure borstels en nog veel meer. Deze groothandel voor verzorging is de winkel die u zoekt als u een volledige manicure wilt uitvoeren met alles erop en eraan. Ontdek alle benodigdheden voor een verzorging, maar ook voor het zetten van nagels zoals gelnagels, acrylnagels en nog veel meer.

Een goede handverzorging

Invloeden van buitenaf zorgen er vaak voor dat uw handen uitdrogen en niet fijn meer aanvoelen. Ze zijn ruw en voelen beschadigend aan doordat ze elke dag worden blootgesteld aan de zon, maar ook de wind of het koude weer. Laat daarom handen goed verzorgen, zodat ze minder snel uw leeftijd verraden. Naast een goede verzorging van uw handen, is het ook belangrijk om nagels in een goede conditie te houden. Verzorg daarom ook de nagelriemen, verwijder losse velletjes, en vijl de nagel in een mooi model. U kan de nagel ook lakken voor een nog mooier resultaat. Bij deze groothandel voor nagelproducten vindt u daarnaast ook benodigdheden voor gelnagels, die bijdragen aan een mooi en verzorgend resultaat van uw handen.

Verwen uw klanten

Wist u dat mensen meer naar handen kijken dan u zelf zou denken? Handen komen namelijk steeds in ons zicht. Een goede verzorging is dan ook zeker geen overbodige luxe en een echte must als er een speciale gelegenheid zit aan te komen. Verwen u klanten met verschillende benodigdheden voor gelnagels om een extra glamoureuze toets te geven. Neem een kijkje op hun website en ontdek al hun producten.