Letroumaulin
Image default
Beauty en verzorging

Strijdt samen met de pruikenwinkel in Alken tegen Alopecia

Alopecia areata is een ziekte waarbij uw haar gedeeltelijk uitvalt. Het vormt kale plekken op uw hoofd en het kan op elke leeftijd voorkomen, vooral bij jongvolwassenen. Het is een auto-immuunziekte, waarbij uw afweer uw eigen lichaam aanvalt. De stoornis valt als het ware de haren van uw lichaam aan. De ziekte is te verhelpen met medicatie, maar eens uw haar is uitgevallen is het moeilijk om dit terug te verkrijgen. Daarom is pruikenwinkel ‘Hairstudio Luc’, gelegen in Alken, een grote hulp voor mensen die hier mee te kampen krijgen. Zij bieden natuurlijk uitziende pruiken aan in alle haarkleuren en maten, voor zowel mannen als vrouwen. 

Verberg uw kale plekken met een pruik

Pruikenwinkel ‘Hairstudio Luc’ uit Alken maken voor jong en oud, mannen en vrouwen, kortom iedereen die het nodig heeft een prachtige haardos met behulp van pruiken. Ze bieden verschillende soorten pruiken aan. Pruiken met echt haar, die dus gemaakt zijn van geschonken haren van andere mensen. U kan ook kiezen voor pruiken met synthetisch haar. Deze verkleuren minder snel en behouden hun vorm. Met Vital Hair lijkt het of het uw natuurlijke haar is. U kan deze pruik wassen, drogen en zelf in model leggen naar uw keuze. Het is hierbij mogelijk om uw eigen haarkleur te verwerken in de pruik. Geef Alopecia niet gewonnen en ga samen met de pruikenwinkel in Alken op zoek naar uw nieuwe haardos.

Ga nu langs voor uw pruik

Haaruitval is natuurlijk niet iets waarmee iedereen te koop mee rondloopt. Veel mensen schamen zich voor kale plekken en willen dit dan ook zo goed mogelijk verbergen. Ga daarom zeker een kijkje nemen op  www.hairstudioluc.be. Deze pruikenwinkel in Alken gaat steeds discreet te werk en respecteert uw privacy. Het salon is zo aangepast dat u heel discreet kunt binnenkomen via hun privéruimtes achteraan de parking. Zo kan u onopvallend uw nieuwe haardos uitkiezen.

https://www.hairstudioluc.be/