Letroumaulin
Image default
Eten en drinken

Proef de bekende Leonidas-pralines in Antwerpen

Heeft u iets te vieren, wilt u iemand bedanken of beterschap wensen? Voor deze en allerlei andere gelegenheden gaat u naar Leonidas-ZiDa. De bekendste chocolatier uit Antwerpen verkoopt ambachtelijke Leonidas-pralines en snoep in allerlei soorten en maten. Wanneer u een bezoek brengt aan de winkels in Sint-Job-in-‘t-Goor of Sint Lenaarts zult u uw ogen uitkijken. Er zijn wel honderden verschillende soorten chocolade en snoep te verkrijgen. U heeft de mogelijkheid om zelf een samenstelling te maken, of kies voor een van de standaard geschenkdozen die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Met de betaalbare, ambachtelijke Leonidas-pralines koopt u een moment van geluk, of dit nu voor uzelf of voor iemand anders is!

Ontdek de kwaliteit van de bekendste Belgische chocolatier

Sinds 1913 koopt u de lekkerste Leonidas-pralines in de winkels van Leonidas-ZiDa in Antwerpen. Ook voor ambachtelijk snoep in diverse soorten brengt u een bezoek aan de winkels in Antwerpen, of neemt u een kijkje naar het aanbod in de webshop. U vindt meer dan honderd verschillende pralines die stuk voor stuk worden gemaakt van 100% pure cacaoboter. U geniet van betaalbare chocolade van de hoogste kwaliteit. Bent u niet in de gelegenheid om de heerlijke Leonidas-pralines in Antwerpen te kopen? Dan heeft u de mogelijkheid om deze eenvoudig online te bestellen. Online vindt u een uitgebreid aanbod aan de bekende Belgische lekkernij. U heeft ruime keuze uit allerlei samenstellingen van chocoladesmaken. Denk aan puur, melk en wit en ook met of zonder alcohol.

Koop de heerlijke bonbons en het snoep

Bent u benieuwd naar de chocolade en het snoep uit Antwerpen? Breng dan zeker eens een bezoek aan de winkels. U vindt de vestigingen van Leonidas-ZiDa niet alleen in Antwerpen, maar u koopt het snoep en de Leonidas-pralines in winkels over de hele wereld. Ook online zijn de lekkernijen eenvoudig te bestellen. U geniet van levering aan landen in heel Europa, zodat u overal kunt genieten van de Belgische chocolade.