Letroumaulin
Image default
Onderwijs

Dit onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs draagt bij aan de ontwikkeling

Op de basisschool wordt de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van een kind op academisch gebied. Het wordt in het basisonderwijs vaak al duidelijk of een kind makkelijk leert of hier meer moeite mee heeft. Desondanks wordt hier toch nog niet altijd rekening mee gehouden in het vormgeven van het basisonderwijs en het aanbieden van onderwijsmateriaal. De specialisten van Educatieve Uitgeverij Kinheim zagen het daarom noodzakelijk om meer passend onderwijsmateriaal te ontwikkelen voor diverse stromingen van kinderen in het onderwijs. Je vind bij deze uitgeverij een groot assortiment aan lesmateriaal voor uiteenlopende vakken in verschillende niveaus. Hierdoor kun je jouw leerlingen meer leermateriaal op maat aanbieden.

Digitaal of fysiek; je vind bij deze specialisten een breed aanbod

Het basisonderwijs verandert en daarmee moet dus ook het aanbod aan onderwijsmateriaal mee veranderen. In het onderwijs wordt steeds meer gebruik gemaakt van digitale middelen om een invulling te geven aan het leerprogramma. Het team van Educatieve Uitgeverij Kinheim is daarvan op de hoogte en biedt daarom ook digitaal lesmateriaal aan, op maat. Op hun website is het allemaal terug te vinden, overzichtelijk onderverdeeld in de diverse vakgebieden zoals:

  • Taal
  • Rekenen
  • Aardrijkskunde
  • Geschiedenis

Het mooie van digitaal lesmateriaal is dat het nog beter aan te passen is op het tempo en de mogelijkheden van de leerlingen. Er hoeft immers niet alsmaar een nieuw boek besteld worden.

Ervaar wat passend onderwijsmateriaal te bieden heeft voor jouw leerlingen

Ben je nog niet overtuigd van het onderwijsmateriaal dat wordt ontwikkeld door deze uitgeverij voor het basisonderwijs? Overweeg dan zeker om een proefpakket te bestellen. Hierbij krijg je van één titel de gehele serie toegestuurd en kun je ervaren welke niveauverschillen er bediend kunnen worden met dit goede onderwijsmateriaal. Geef jouw leerlingen de kans om uit te blinken op hun eigen niveau en contacteer deze uitgeverij als je vragen hebt.

https://www.kinheim.be/