Letroumaulin
Image default
Dienstverlening

Eiken fineer plinten: de perfecte afwerking voor uw parketvloer

Een mooie vloer is één ding. Maar de afwerking is ook belangrijk. Als u dat laatste niet goed aanpakt dan is er sprake van de spreekwoordelijke ‘vlag op een modderschuit’. Met eiken fineer plinten geeft u uw vloer de afwerking die hij verdient. Zo wordt het een mooi geheel waar u met recht trots op kunt zijn. U wilt niet investeren in een mooie eiken vloer om vervolgens op de afwerking te bezuinigen. Daarmee bekort u mogelijk bovendien de levensduur van uw vloer. De plinten zorgen er immers voor dat de uiteinden van de planken niet beschadigd raken.

Bescherming van uw houten vloer

Een houten vloer heeft bescherming nodig om lang mooi te blijven. U kunt uw vloer van Q-Floor behandelen met lak of olie. Dit vormt een beschermende laag die het hout behoedt voor beschadigingen. Datzelfde geldt voor een vloer met eiken fineer plinten. Ook die hebben een beschermend laagje nodig. U kunt kiezen voor blanke lak als u de oorspronkelijke kleur wilt behouden. Maar door te kiezen voor een beschermende laag met een kleurtje kunt u invloed uitoefenen op het uiterlijk van uw vloer. De beschermende laag moet eens in de paar jaar opnieuw worden aangebracht, in ieder geval op de delen van de vloer waar gelopen wordt.

Kies uw eiken vloer met zorg

Een eiken vloer is een investering voor jaren. Deze kiest u dan ook met zorg uit. Datzelfde geldt voor de eiken fineer plinten waarmee de vloer wordt afgewerkt. Bij Q-Floor in Rotselaar kunt u kiezen uit een ruim aanbod. U kunt uw vloer ook heel gemakkelijk online bestellen. Daarbij is het natuurlijk wel van belang dat u weet hoeveel vierkante meter u nodig heeft. Houd altijd rekening met verlies van materiaal in verband met verzagen. Neem de benodigde hoeveelheid daarom wat ruimer. Zo voorkomt u dat u moet bijbestellen met het risico op kleurverschil. Meer informatie over eiken vloeren kunt u vinden op de website.

https://q-floor.com/nl/eiken-vloer-leverancier