Letroumaulin
Image default
Dienstverlening

Een advocaat in handels- en economisch recht in Antwerpen die uw bedrijf komt versterken

Bent u op zoek naar een advocaat in handels- en economisch recht in Antwerpen? Voor uw bedrijf is het van groot belang dat u samenwerkt met een advocaat waar u op kunt vertrouwen. Ieder bedrijf, zowel groot als klein, zal op den duur te maken krijgen met gerechtelijke kwesties. De advocaat in handels- en economisch recht in Antwerpen komt hier goed bij van pas. Deze heeft namelijk alle kennis die van belang is bij bedrijfskwesties. Denk bijvoorbeeld aan een productaansprakelijkheid of bij het opstellen van contracten.

Onderling vertrouwen is een essentieel onderdeel tussen klant en advocaat

Wanneer u graag een advocaat in handels- en economisch recht in Antwerpen aan uw zijde wilt hebben, dan moet u naar het advocatenkantoor Isabelle Parmentier in Schilde gaan. Dit kantoor is opgericht door Isabelle Parmentier, een advocate met brede kennis van het ondernemingsrecht. Zij staat klaar om u te begeleiden bij verschillende bedrijfskwesties en om u te verdedigen waar nodig. Vooral voor een bedrijf is het belangrijk dat er een advocaat in Schilde beschikbaar is die u zo snel mogelijk kunt bereiken wanneer er sprake is van een rechterlijke kwestie. Met behulp van deze advocaat in Schilde staat u altijd klaar om rechtelijke zaken op te lossen en zelfs te voorkomen.

Een advocatenkantoor voor bedrijfs- en privé kwesties

Een ander groot voordeel van deze advocaat in Schilde is dat de advocate in verschillende rechtsdomeinen een brede expertise heeft. Zo kan zij u advies aanbieden binnen het contractenrecht, vennootschapsrecht, handels- en economisch recht, intellectueel eigendomsrecht, invorderingen bij problemen met klanten die niet betalen en bemiddeling in handelszaken. Daarnaast kan u ook bij haar terecht in verband met het familierecht en meer. U kunt dus alle mogelijke kwesties oplossen met behulp van dit advocatenbureau. Wilt u graag contact opnemen en uw eerste consult inplannen? Neem dan een kijkje op de website en vul het contactformulier in.

 

https://www.advocaatparmentier.be/