Letroumaulin
Image default
Dienstverlening

Dit moet u weten over transport in Antwerpen

Vraagt u zich af hoe het transport in Antwerpen juist werkt? Bij S’Jegers bent u hiervoor op de goede plek aanbeland en komt u snel meer te weten over de mogelijkheden op het gebied van transport in Antwerpen. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Antwerpen. Vanaf daar voeren ze opdrachten uit in heel België. Ze hebben al duizenden klanten blij gemaakt met hun vooraanstaande dienstverlening. Dit doen ze al vanaf 1995. Bent u binnenkort één van deze klanten die geniet van hun uitstekende service? Veel mensen zijn u reeds voorgegaan.

Historische aspecten

Transport in Antwerpen is de specialiteit van S’Jegers. In het begin richtte het bedrijf zich met name op zeecontainers. Deze containers van de ene naar de andere plek brengen is een vak apart. Daar kunnen ze zeker over meepraten. Het bedrijf ontwikkelde zich daarna ontzettend snel. Tegenwoordig hebben ze ook heel wat ervaring met walking-floor transport. Daarmee is echter nog niet alles gezegd over de diverse kwaliteiten van dit bedrijf. Heeft u de website al bekeken? Dan zal al snel duidelijk worden dat het bedrijf ontzettend veel kwaliteiten heeft. Zo kunt u het bedrijf altijd bereiken met al uw vragen. Dat is wellicht een gevolg van hun vele jaren ervaring met het leveren van eersteklas en vooraanstaande dienstverlening. Dit doen ze namelijk al vierentwintig jaar.

Zoek niet verder en kies voor deze firma

Voor transport in Antwerpen en walking-floor transport hoeft u dus niet verder te zoeken. Deskundigheid staat centraal bij deze onderneming. Kipwagens en frigo’s kennen geen geheimen voor deze experten. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor fumigatie en ook voor walking-floor transport. Het aantal containers dat elk jaar door dit bedrijf wordt verplaatst, is verbazingwekkend. Uit een rekensom blijkt dat dit ongeveer 150.000 containers zijn. Dat is toch ongelofelijk? Gaat u binnenkort in zee met dit getalenteerde bedrijf? Daar krijgt u zeker en vast geen spijt van.

 

https://sjegers.eu/walking-floors/