Letroumaulin
Image default
Banen en opleidingen

AFWASSER / SCHOONMAKER

AFWASSER / SCHOONMAKER

Functie

Smaakhoeve De Lochtenberg is een boerderij in Merksplas en net als in het verleden worden hier weer handgemaakte landbouwproducten geproduceerd. Gasten kunnen genieten van een unieke boerderijbelevenis, maar natuurlijk ook van heerlijke producten zoals kaas, vers gemaakt ijs, houten toast, authentiek streekbier, vrolijke kippeneieren enzovoort. Smaakhoeve De Lochtenberg neemt je mee terug naar onze authentieke essential dining. U herontdekt de eerlijke smaak die het product oorspronkelijk bedoelde. De smaak van verse producten heeft de kortste reisafstand van het veld naar de vork. De boerderij van Smaakhoeve De Lochtenberg heeft een traditionele werkplaats voor zuivelproductie, een kleine winkel, een ijssalon en een restaurant.

Je takenpakket:

Je kunt werken in een boerderijrestaurant, atelier, keuken, winkel of ijssalon. Breng samen met je collega’s elke dag een geweldige ervaring naar onze gasten. U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van aardewerk, potten en pannen! Bovendien moet u de keuken georganiseerd en schoon houden.

Je kunt gestrest raken omdat het moeilijk is om het werk tijdens drukke uren te voltooien. U woont het liefst in de buurt van Merksplas. Motivatie is belangrijk!

Aanbod

Smaakhoeve De Lochtenberg zorgt voor professioneel teamwerk op een unieke locatie en in een informele werksfeer. Werken in De Lochtenberg levert naast interessante en diverse banen ook aantrekkelijke salarissen op;

Jouw profiel

Je hebt een positieve instelling, je kunt ervoor zorgen dat je blijft lachen met je collega’s

Je hebt een flexibele werkhouding en staat klaar om je mouwen op te stropen

Of het nu gaat om teamwork of onafhankelijke samenwerking, u krijgt de beste resultaten

Ervaring in de horeca heeft de voorkeur

Je spreekt heel goed en verstaat Nederlands

Nauw samenwerken, zelfstandig werken, reageren op druk, accuraat zijn, regels en afspraken volgen en kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)

Reinig toiletten en keukens om handdoeken en zeepdispensers bij te vullen, reinigingsmiddelen en apparatuur voor te bereiden Definieer gladde ruimtes, ventileer en ventileer kamers, reinig en onderhoud reinigingsapparatuur, verwijder stof, sorteer afval en leeg afval, schone vloeren en meubels

Geen specifieke studievereisten

https://www.jobinhoreca.com/job/q/schoonmaak.html

Gerelateerde artikelen

System engineer vacatures

Werk zoeken

De valkuil van online solliciteren