Letroumaulin
Image default
Banen en opleidingen

Magazijnier-Heftruckchauffeur

Magazijnier

Functie

Voor een firma gebied kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. gezamenlijk met je collega ’s sta je in voor het generaal magazijnwerk : je verwerken de inkomende handel, je zorgt voor de orderpicking en het laden en uitladen van de vrachtwagen. je helpt mee mee bij de vervaardiging bij vakantie of ziekte van collega’s. je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. kortom, ben jij de organisme die wij opsporen? mail je cv naar leuven. interim @ konvert. be en wij consumeren aansluiting met je op! Hopelijk tot snel!

Aanbod

Eerlijke verloning naargelang ervaring jouw profiel – legitiem attest van de heftruck. – zeer goede kennen nl. – affiniteit met de bouwwereld en/of dakmateriaal is een pluspunt. – je kan efficiënt en onafhankelijk werken. – je bent bezield, gedreven, flexibel en servicegericht. – ervaring als magazijnier/orderpicking is een pluspunt.

Handelsgoederen en producten ontvangen de levering narekenen, handelsgoederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen, opvolggegevens van orders opschrijven een tabel van de beschadigde producten en van defect grondstof opmaken, picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding de pakketten, partijen,. . . Samenstellen, de werkzone kuis en opruimen ( tastbaar, hulpstukken,. . . ), producten volgens kenmerken, bestellingen en methode van afvoer verpakken, verpakken en eenvoudige assemblages tenuitvoerleggen beschadigde producten opnieuw overeenstemmend opgraven,. . . , een machine nuttigen waarvoor een vorming of attest vereist is : heftruck, voorraden volgen de begroeting van de producten narekenen, handelsgoederen in opslagzones plekken

Geen specifieke studievereisten

https://www.nieuwejobs.com/job/q/magazijnier-heftruckchauffeur.html