Letroumaulin
Image default
Banen en opleidingen

30 IT-gemeenschappen op Slack: kom binnen als je kunt!

temp agencies near me

Als uw team Slack al gebruikt voor communicatie, dan is er nu nieuws – u kunt daar terecht. Er is een zeer ernstige blokkering met statistieken: meer dan 10 miljoen mensen gebruiken Slack regelmatig voor hun werk.

Weet je dat Slack naast enkele zakelijke chats ook een heleboel open communities heeft? Ja, nu zullen we alle mythes over het isolement en de onmededeelbaarheid van de it-gemeenschap vernietigen.

Wat kan en moet zijn

Open Slack-gemeenschappen hebben hun eigen regels en aangezien het risico om uit dergelijke groepen te vliegen altijd extreem hoog is, moet u ze lezen. En volg ze.

U kunt draden gebruiken. Dat wil zeggen, om een ​​opmerking achter te laten op al een record om een ​​nieuwe thread in de chat te vormen.

Communiceer, reageer, maak grapjes – ja. Als het je lukt om in zo’n chat je eigen persoon te worden, is dat gewoon wonderen. En volg natuurlijk altijd de threads naar uw berichten.

Dat het onmogelijk is op straffe van uitzetting

Gebruik de commando’s @channel en @here – je zult de aandacht van iedereen op je persoon vestigen en zo’n enorme brok negativiteit opvangen. Mensen in verschillende tijdzones doen dingen die in verschillende mate van belang zijn, dit is een praatje over interesses, dat wil zeggen, iemand verschijnt hier plotseling met een vraag, iemand ziet – antwoorden. Waarschijnlijk kunnen alleen beheerders van dergelijke gemeenschappen iedereen tegelijk aanspreken. Anders ziet het eruit als een persoon die de kamer binnenkwam en onmiddellijk struikelde en viel. En liet de vaas vallen. Ja, dat is nauwkeuriger.

U hoeft niet persoonlijk te schrijven naar mensen die in de chat zitten. Dit wordt als onfatsoenlijk beschouwd, hoogstwaarschijnlijk blokkeren de chatbeheerders zelfs de toegang tot dergelijke activiteiten. Maar als ze dit om een ​​of andere ongelooflijke reden niet hebben gedaan, is het nog steeds niet nodig.

U hoeft geen vacatures voor Java-ontwikkelaars te plaatsen in de React JS-chat. Dit is uw eerste en laatste inzending. Controleer honderd keer of de vacature relevant is voor de jongens in de community.

Je moet niet meteen vacatures publiceren. Wacht, lees, voel de toehoorders, en dan wordt het u duidelijker hoe u de positie op zo’n interessante manier presenteert.

Linkedin

https://www.globalrecruitment.info/

Gerelateerde artikelen

Magazijnier-Heftruckchauffeur

Knokke Heist vacatures

AFWASSER / SCHOONMAKER