Letroumaulin
Image default
Aanbiedingen

Autolak kopen bij autolakopmaat.nl

Op autolakopmaat.nl koopt u snel en gemakkelijk uw autolak. Wij hebben voor ieder type auto spuitbussen en autolakstiften in de juiste en originele kleur. Op die manier kunt u schade aan de lak van uw auto snel en goedkoop zelf oplossen. Wel zo makkelijk.

Onze autolak

Onze autolak kopen wij rechtstreeks in bij grote verffabrikanten. Hierdoor zijn wij niet alleen in staat om echt elke kleur voor ieder type auto in ons assortiment te hebben, maar kunnen wij al deze lak ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Wij leveren daarnaast ook nog eens door heel Nederland én België. Voordat u bestelt moet u echter wel eerst weten wat de kleurcode van uw auto is. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is deze kleurcode niet terug te vinden op het kenteken. De autolak wordt niet geregistreerd op kenteken, maar via een VIN-plaatje die u meekrijgt bij de koop van uw auto. Op onze website vindt u een gemakkelijke tool om te zien waar bij uw auto de kleurcode te vinden is. Klik gemakkelijk op het automerk en u vindt de informatie die u nodig heeft hier.

Autolakstift

Heeft u alleen last van hele kleine krasjes en valt het allemaal wel mee? Dan zijn onze lakstiften erg handig in het gebruik. Dit zijn kleine potjes, die u even schudt voor gebruik en dan met een kwastje gebruikt om de autolak te bijtippen. Controleer altijd eerst of u echt de juiste kleur heeft door een klein beetje lak op een stukje papier te smeren en deze naast uw auto te houden om te vergelijken. Wanneer u klaar bent met de lakstift laat u de lak minimaal een half uur drogen. Heeft u metallic lak, dan is het ook nog nodig om een extra laag blanke lak aan te brengen om kleurverschil te voorkomen.

Reparatiesets

Om uw reparatie zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij complete pakketten samengesteld die alle producten bevatten om uw klus te klaren. De door ons samengestelde producten zijn specifiek op elkaar afgestemd, waardoor u het beste resultaat bereikt. Kijk op onze webshop voor al alle autolak spuitbussen en lakstiften en bestel direct.