Letroumaulin
Image default
Bedrijven

Flanellen dekbedovertrekken

Flanellen dekbedovertrekken zijn dekbedovertrekken met een dun en warm dons laagje. Hierdoor zien ze er lekker warm en comfortabel, maar tegelijk ook chique en stijlvol uit. Een goede keus dus voor iedereen die hiervan houdt.

Altijd warm de nacht door

Een flanellen dekbed is ideaal voor tijdens de koude winternachten. Wanneer je het snel koud hebt in de deze nachten, is een flanellen dekbed de ideale keuze voor jou. Dit materiaal past zich snel aan je lichaamstemperatuur aan in tegenstelling tot standaard katoenen dekbedovertrekken. Hierdoor is een flanellen dekbedovertrek extra geschikt voor de wintermaanden. Zo kun je altijd genieten van een comfortabele en warme nachtrust.

Goede kwaliteit dekbedovertrek

Flanel is materiaal gemaakt uit opgeruwd katoen. Het verschil met katoen is dat flanel wordt gemaakt van los gesponnen garen dat geweven is in een binding. Aan één of 2 kanten wordt vervolgens het materiaal opgeruwd zodat het er donsachtig uitziet en zacht aanvoelt. De stof heeft goede kwaliteiten als soepel, vocht absorberend en sterk. Daarnaast is het materiaal heel zacht en voelt fijn donsachtig aan. Flanel is duurzaam materiaal wat er lang tijd goed blijft uitzien. Het materiaal gaat niet pluizen bij langdurig gebruik, waardoor je er lang van kunt genieten.

Verschillende maten

Flanellen dekbedovertrekken zijn net als andere dekbedovertrekken beschikbaar in verschillende maten. Van peuter tot de volwassen maten 1-persoons, 2-persoons en extra breed. Je bent dus niet beperkt in je keuze wanneer je voor een flanellen dekbedovertrek gaat.

Een leuke kleur of print kiezen

Flanellen dekbedovertrekken zijn er natuurlijk in allerlei soorten kleuren. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat het past bij het interieur in je slaapkamer of de sfeer die je wilt creëren. Er is volop keuze in kleuren en designs. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bepaalde print of afbeelding. Voor iedereen is er wel wat naar wens te vinden.