Letroumaulin
Image default
Dienstverlening

Een 3D-scanner is een onmisbare tool om te kopen

Doet u aan mappingwerken of misschien eerder meetwerken? Dan kan u het best een 3D-scanner kopen. Het is immers onmisbaar wanneer u in dit veld werkt. De experten van MOSEG Technologies, die zich specialiseren in zulke apparatuur, vertellen u er met veel plezier nog meer over in hun winkel te Balegem. Daar vindt u bovendien eveneens de bekende Stonex gps.

Welke types scanners kan u kopen bij deze specialisten?

Afhankelijk van het type omgeving waarin u werkt en de verschillende doeleinden waarvoor u de scanner gebruikt, heeft u een ander model nodig. Dat is ook exact waarom u bij deze speciaalzaak een 3D-scanner kan kopen voor elke opdracht en omgeving. Een eerste model dat u in hun online winkel vindt, is ZEB GO. Deze 3D-scanner kan u eenvoudig met één hand vasthouden. Het apparaat is eveneens zeer eenvoudig om te vervoeren, wat ideaal is als u al met heel wat ander gerief moet sleuren. Een twee optie is de ZEB GO RT, wat een nieuwere versie is van de ZEB GO. RT staat in dit geval voor realtime, aangezien de 3D-scanner op het moment zelf alles meteen kan scannen. U merkt het verschil direct in de efficiëntie van het werk. Tenslotte is er ook nog de populaire ZEB Revo RT die u een duidelijke visualisatie toont van uw scans in realtime. U hoeft dus niet eerst alles over te zetten naar uw computer om de beelden te zien. Zo weet u meteen of u iets opnieuw hoeft te scannen of niet.

Koop al uw apparatuur in hun winkel

Wilt u een 3D-scanner kopen samen met andere apparatuur voor uw volgende project? Bekijk dan zeker ook eens de handige Stonex gps! Bij MOSEG Technologies in Balegem vindt u vast en zeker alle apparatuur die u nodig heeft. Breng hen daarom zeker eens een bezoekje en wie weet wandelt u buiten met de nieuwste Stonex gps of een van hun vele scanners.