Letroumaulin
Image default
Hobby en vrije tijd

Een café opstarten na overname in Antwerpen

Heb jij een café gevonden dat te huur staat voor overname in Antwerpen en heb je hulp nodig bij de opstart? Dan kan je rekenen op NV Bastenie om jou bij te staan. Ook als je nog geen pand hebt gevonden om over te nemen voor jouw nieuwe café kan je trouwens op dit familiebedrijf rekenen. Zij hebben al jarenlang ervaring en de nodige expertise in de horecawereld om jou op de best mogelijke manier hulp te bieden. Voor de opstart van je café moet jij heel wat vergunningen in orde brengen, en dat kan al snel veel werk worden. Gelukkig staat dit bedrijf klaar om jou hierbij te helpen.

Hulp bij de opstart

Ze zijn gespecialiseerd in het bieden van persoonlijke hulp wanneer jij een café wilt opstarten na overname van het pand. Ze geven je de nodige begeleiding tijdens het volledige proces en nemen de moeilijkste zaken uit handen. Dat zijn vooral administratieve zaken zoals het regelen van contracten en zo verder. Wanneer jij een café hebt gevonden dat te huur stond, en je waagt de sprong om dit over te nemen, zal je al snel merken dat er veel administratieve rompslomp bij komt kijken. Je hebt aanvragen nodig, horecavergunningen van de gemeente, het betalingsverkeer in je café moet geregeld worden, je moet gas- en elektriciteit regelen, je moet samenwerkingen met leveranciers aangaan, en ga zo maar verder. Een café volledig van nul opstarten in centrum Antwerpen is niet zo eenvoudig, maar ook na overname komt hier uiteraard veel bij kijken. Je neemt dan wel de zaak en alles dat erbij hoort over, maar jij hebt als nieuwe cafébaas nog steeds je eigen vergunningen en documenten nodig.

Jaag je dromen na

Laat alle administratie jou zeker niet tegenhouden om je droom waar te maken en een café te openen in Antwerpen. Je kan steeds rekenen op de hulp van NV Bastenie bij de opstart van je café, maar ook in je zoektocht naar een zaak die te huur staat voor overname. Neem snel contact met hen op en ontdek het zelf!

http://www.bastenie.be/cafe-te-huur-antwerpen