Letroumaulin
Image default
Recreation / Food

Auto verkopen via de autoveiling

Uw auto verkopen? Dan bent u bij de autoveiling van Besteautobod.be aan het juiste adres. De voordelen in het kort zijn: Snel uw auto verkopen, geen kosten, gratis waarde indicatie, de auto wordt bij u thuis opgehaald, u verkoopt uw auto in 1 dag tijd en keuring voor verkoop niet nodig.

 

Enkele stappen om uw auto te verkopen

Uw auto verkopen via de autoveiling is zeer eenvoudig. Binnen enkele eenvoudige stappen is uw auto aangemeld wat u helemaal niets kost. Vervolgens kunnen erkende autobedrijven een bod uitbrengen. Hier krijgen zij 24 uur de tijd voor. Als de tijd verstreken is kan er niet meer geboden worden en wordt het hoogste bod aan u bekend gemaakt. U beslist wat u met het bod doet. U kunt ervoor kiezen om het bod af te wijzen. Zo weet u wat u exact voor de auto terug kunt krijgen en heeft u toch geen kosten. Accepteert u het bod dan heeft u de auto in feite meteen verkocht. Het bod is de verkoopprijs en aan de verkoop zijn geen kosten verbonden. U kunt dus gratis uw auto verkopen. De contactgegevens van de koper worden aan u overhandigd en u kunt vervolgens contact opnemen voor een afspraak. De koper komt de auto bij u thuis ophalen en brengt meteen de papieren mee.

 

Keuring of keuring voor verkoop niet nodig

U kunt uw auto zonder keuring of keuring voor verkoop verkopen. Het autobedrijf die het hoogste bod heeft uitgebracht, koopt uw auto van u over voor het afgesproken geldbedrag.

 

Gratis en voor niets

U maakt geen kosten wanneer u uw auto aanmeld voor de autoveiling. Ook het ontvangen van een bod en zelf de auto verkopen zijn geheel kosteloos. De autoveiling is dus 100% gratis.

 

Elke auto verkopen

U kunt via de autoveiling in principe elke auto verkopen. Voor elke auto zijn er altijd meerdere potentiële kopers die een goed bod uitbrengen op uw auto. Ook wanneer uw auto schade heeft aan de buiten- of binnenzijde. Heeft uw auto een technisch probleem zoals een kapotte motor of versnellingsbak of is deze niet door de keuring heen gekomen, ook dan kunt u probleemloos uw auto verkopen.

 

Wilt u uw auto gratis aanmelden en over 24 uur weten wat hij precies waard is? Ga dan naar de website https://besteautobod.be/ ! U heeft niets te verliezen.