Letroumaulin
Image default
Beauty en verzorging

Plastische chirurgie in Antwerpen

Wilt u uw borsten laten vergroten of verkleinen, maar weet u niet wie u hiervoor kunt raadplegen? Dan raden wij een plastisch chirurg aan van Clinic 12B aan in Antwerpen. De artsen zijn gespecialiseerd in esthetische of reconstructieve borstheelkunde. Hoewel u vandaag al veel informatie online terug kunt vinden over borstchirurgie, gaat er niets boven een gesprek met een expert in het vak. U kunt steeds rekenen op een persoonlijke behandeling en advies op maat van uw voorkeuren of situatie. Elke patiënt is uniek en heeft persoonlijke wensen die enkel een ervaren specialist op de juiste manier kan beoordelen. Ze proberen steeds aan ieders noden tegemoet te komen in een uitgebreide waaier aan behandelingen.

Consulteer een plastisch chirurg voor uw borstoperatie

Bent u op zoek naar een plastisch chirurg voor een borstvergroting in Antwerpen? Dan vindt u in de praktijk in Clinic 12B zeker de juiste specialist voor uw ingreep. Uw borsten vergroten is doorgaans geen complexe operatie, maar vraagt wel om de correcte nazorg en het juiste advies. U kunt uw borsten laten vergroten bij een expert in borstchirurgie die u kan informeren over alle risico’s, keuzes en neveneffecten die dergelijke ingreep met zich kan meebrengen. Zo kunt u bijvoorbeeld het type implantaat kiezen alsook het formaat en de inhoud ervan die bij uw wensen en persoonlijke voorkeuren past. Eens de implantaten geplaatst zijn, kunnen ze normaal gezien zo’n twintig jaar ongestoord in het lichaam blijven zitten.

Kies voor een ervaren specialist

Wilt u uw borsten laten vergroten en bent u geïnteresseerd in een plastisch chirurg uit de kliniek in Antwerpen? Aarzel dan niet om een ervaren specialist te consulteren voor al uw bezorgdheden en vragen over borstheelkunde. Een specialist kan bovendien niet enkel implantaten plaatsen, maar kan ook complexe reconstructies uitvoeren. Vertrouw op de ervaring van een arts borstchirurgie om u bij elke ingreep bij te staan.