Letroumaulin
Image default
Verbouwen

Checklist offertes ramen vergelijken

 

Bij de aanschaf van nieuwe ramen en deuren gaat veel geld om. Dus onnodig te zeggen, je weegt en weegt. U vergelijkt de vensterconstructor en het vensterconfiguratiebestand. En vergelijk de prijzen van deuren en ramen. We geven je graag enkele handige tips om je beslissing makkelijker te maken.

glasdikte: Zorg ervoor dat de glasplaten van dubbel glas altijd verschillende diktes hebben. (Bijvoorbeeld 33,2/15/4 of 4/15/5 of 15/6/5). Zo voorkom je vlekken of gekleurde prisma’s op het glas, ook wel interferentie genoemd. En u kunt een betere geluidsisolatie krijgen!

Slot en cilinder Wilt u de antidiefstalfuncties van nieuwe deuren en ramen vergroten? Kies ervoor om paddenstoelen op de ramen te installeren. Dit is geldig ook voor een cilinder op de deur. Een goede veiligheids met certificaat bespaart je een hoop moeite als je probeert in te breken. Tot slot maakt een 5- of 7-punts slot met pen- en haaksysteem uw deur nagenoeg diefstalveilig.

De oorsprong van deuren en ramen Let goed op grote prijsverschillen. Worden de ramen in België geproduceerd? Of op een afgelegen plek waar veiligheid, milieu en kwaliteit niet direct voorop staan? Vraag daarom bij uw dealer naar de herkomst van uw deuren en ramen.

Bewerk Wie plaatst deuren en ramen? Heeft uw leverancier een eigen installatiedienst of maakt hij gebruik van een constant wisselend team van zelfstandige installateurs? Zorg ervoor dat uw leverancier de verantwoordelijkheid niet kan overdragen aan anderen. Hij is tenslotte uw contactpersoon.

Showroom Breng zeker een bezoek aan de showroom van uw potentiële leverancier. Doe je onderzoek en bespreek je project met hem. Aandacht voor detail. Is de beurshal netjes? Hoe was de ontvangst? Kun je alle producten proberen? Kunt u de kleur controleren en een monster aanvragen?

 

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0004-checklist-offertes-vergelijken.html checklist offertes vergelijken

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/