Letroumaulin
Image default
Aanbiedingen

Pokémonkaarten online kopen voor België en Nederland

Bent u van Vlaanderen, Brussel of Nederland en heeft alle speelgoedwinkels in de buurt al afgeschuimd op zoek naar Pokémonkaarten voor u of uw kinderen? Dat is natuurlijk heel frustrerend, u hebt uw tijd verspeeld en uw kind zit zonder kaarten. Om dit te vermijden, kan u beter proberen uw Pokémonkaarten te kopen via een webshop uit België. HiroCards heeft allerlei leuke producten van Pokémon in hun webshop. U kan ze makkelijk online bestellen en leveren. Heeft u schrik dat uw kaarten beschadigd kunnen worden? Geen nood, ze pakken alles netjes en veilig in!

Ontdek hun ruime aanbod

HiroCards heeft een enorm groot aanbod aan Pokémonkaarten. Ze proberen steeds zoveel mogelijk producten van de nieuwe sets in te kopen voor hun klanten. Wilt u graag een volledige masterset sparen? Daar zal u heel wat pakjes voor moeten openen! In dat geval kunt u best tussen hun verschillende boosterboxen kijken. Let wel op, door de populariteit van sommige sets kan u slechts één product per account bestellen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij boosterboxen van Evolving Skies. Deze set bevat heel veel kaarten van Eevee en haar evoluties en is daarom razend populair. Om iedereen in België een eerlijke kans te geven om Pokémonkaarten van deze set te kopen, kan u dus maar één boosterbox bestellen. U kan natuurlijk wel nog boosterboxen van andere sets, of andere producten van Evolving Skies bestellen! Zo zijn ook de Elite Trainer Boxen heel populair. Ze zien er mooi uit langs de buitenkant en hebben naast kaarten vaak nog leuke extraatjes zoals dobbelstenen en sleeves om uw kaarten in te bewaren.

Maak gebruik van een pre-order

Bent u van Brussel, Vlaanderen of Nederland en wilt u Pokémonkaarten van de nieuwste sets kopen in hun webshop uit België? Dan kan u best proberen ze te pre-orderen. Dat wil zeggen dat u op voorhand een bestelling plaatst en dat uw product wordt opgestuurd zodra het in stock is. Het voordeel hiervan is dat u uw kaarten goedkoper kan kopen én dat u minder risico loopt dat uw favoriete set bij release al uitverkocht is. Het nadeel is dat u er vroeg bij moet zijn en dus goed op de hoogte moet zijn van de nieuwste sets