Letroumaulin
Image default
Eten en drinken

Ontdek de voordelen van een mobiele frituur

Heeft u er altijd al van gedroomd om een frituur aan huis te laten komen? Dan kan! Dankzij de mobiele frituur van Friet & Co kunt u aan huis genieten van versgebakken frieten, helemaal op Belgische wijze bereid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de werkwijze van deze mobiele frituur? Lees dan zeker verder! We vertellen er u graag meer over.

Trakteer uw gasten op frieten aan huis bereid door experts

De mobiele frituur van Friet & Co komt aan huis langs voor feesten en events. Door te kiezen voor deze frietwagen, trakteert u al uw gasten op een heerlijke maaltijd die voor hun ogen wordt bereid. Verser kan niet! Bovendien kunt u zo zorgeloos genieten van het gezelschap zonder zelf voet te zetten in de keuken. Nog een voordeel? U weet op voorhand perfect het kostenplaatje als u kiest om de frituur aan huis te laten komen. U betaalt namelijk een vaste huurprijs voor de mobiele frituur inclusief personeel en een vaste prijs per persoon. Deze laatste prijs is bovendien afhankelijk van de formule die u kiest. In elke formule genieten uw gasten van frieten, sauzen en snacks à volonté. Het aanbod snacks verschilt echter tussen de drie formules. In overleg is een formule op maat natuurlijk ook mogelijk.

Informeer naar de mogelijkheden!

Wilt u ook de frituur aan huis laten komen voor uw event? Of wilt u de mobiele frituur van Friet & Co naar uw bedrijf laten komen? Bijvoorbeeld voor een personeelsfeest of ander zakelijk event? Het kan allemaal bij Friet & Co! Het bedrijf komt in heel België en ook in Nederland langs voor uw event. Aarzel dus niet om te informeren naar de mogelijkheden van de mobiele frituur voor uw feest of evenement. Op de website van het bedrijf vindt u alle informatie en contactgegevens om een offerte aan te vragen.