Letroumaulin
Image default
Winkelen

Online unieke kunst kopen

Als je geïnteresseerd bent in het online kopen van abstracte kunst, dan ben je bij Ellen De Vylder uit Boom aan het juiste adres. Met een wereldwijd klantenbestand is het bestellen van een schilderij via internet een geweldige manier om toegang te krijgen tot haar kunstwerken. Op haar website vind je een overzicht van de schilderijen die op dit moment beschikbaar zijn in haar webshop. Daarnaast kan je ook kunst op maat door haar laten maken.

Eenvoudig online kunst op maat kopen

Het is ook mogelijk om een gepersonaliseerd schilderij online te bestellen. Vul het commissieformulier in met alle vereiste gegevens. Wees zo gedetailleerd mogelijk! Op basis daarvan creëert de kunstenaar een specifieke visie voor een op maat gemaakt kunstwerk. Elk online gekocht schilderij is uniek. Er wordt nooit twee keer hetzelfde werk gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld een hedendaags schilderij online bestellen.

Verzending of afhaling van een online besteld schilderij

Na het online bestellen van een schilderij in de webwinkel wordt de verzending op basis van de locatie in rekening gebracht. Indien gewenst is het ook mogelijk om het online gekochte schilderij op locatie in Bornem, België af te halen, na overleg. Alle online gekochte kunstwerken worden binnen twee weken na aankoop verzonden in een beschermende verpakking. Let op: alle aankopen van abstracte kunst zijn definitief, of je nu een op maat gemaakt schilderij bestelt of een keuze maakt uit de galerij.

Koop hier jouw schilderij online

Het online kopen van kunst vereist enige aandacht. Als je een schilderij in opdracht online hebt besteld, heb je twee tot zes maanden de tijd om de betaling te voldoen. Na ontvangst van de laatste betaling wordt het online bestelde schilderij verzonden. Voor vragen over het online kopen van kunst kun je contact opnemen via de contactgegevens op de website van deze kunstenares. Ze staat graag voor je klaar om je te helpen bij het online bestellen van unieke kunst op maat.