Letroumaulin
Image default
Mode en Kleding

Match jouw schoenen met die van je baby

Waar baby’s en peuters een paar jaar geleden nog simpele schoentjes aan hadden, wellicht in een leuk kleurtje maar vooral praktisch, dragen ze nu hippere schoentjes dan menig volwassen persoon. Sinds de komst van Social Media en daarmee het plaatsen van foto’s van je kinderen, worden de outfits van onze baby’s ook steeds hipper. Uiteraard kunnen de schoenen daarin niet achterblijven, die maken immers de outfit af. Bijna alle grote merken bieden hun schoenen ook aan in een maatje voor baby’s en peuters. Het is ook bijna té schattig wanneer de schoenen van je kindje matchen met die van jou of je partner. In dit vertellen we je meer over de merken die hun schoenen ook maken voor onze mini’s.

Allemansvriendl

We trappen af met de allemansvriend: Converse. Voornamelijk de All Stars doen het na al die jaren nog steeds bijzonder goed. Dat kan ook bijna niet anders, deze schoen is lekker simpel en in bijna alle denkbare kleuren te verkrijgen. Hoe schattig én handig is het dat het lijkt alsof de schoentjes veters hebben, maar ze eigenlijk gewoon met klittenband dicht gaan. Scheelt jou weer de extra tijd in de ochtend!

Sportief en comfortabel

Natuurlijk zijn ook de sportieve merken niet achtergebleven in deze trend. Zo hebben Nike en Adidas heel wat van hun volwassenen schoenmodellen omgetoverd tot babyschoentjes. De Stan Smiths die jij in de kast hebt staan zijn er dus ook in de maat van je kleintje. Daarnaast is het ook nog eens een superleuk kraamcadeau voor die ene vriendin die zweert bij Nike Airmax. De schoentjes zijn uiterst betaalbaar, ze kosten ongeveer 35 euro per paar. Ze zijn heel comfortabel door de zachte binnenkant van de schoentjes. Daarnaast komen ze in allerlei leuke thema’s, zoals Disney’s Lion Kind of Frozen. Wij vinden ze helemaal het einde.

Kinderen

Designer baby

Ga jij nog een stapje verder en wil je je baby echt helemaal in stijl kleden? Er zijn ook diverse designermerken die babyschoentjes maken. Zo heb je bijvoorbeeld miniloafertjes van Burberry of Fendi en verkoopt Gucci haar sneakers ook in de minimaatjes. Ook Yeezy doet mee aan de trend en maakt van jouw kinderen echt een stijlicoon in spé. De prijzen voor de designerschoenen gaan wel iets verder dan 35 euro, deze lopen op tot in de honderden euro’s. Als dat binnen je budget past, is het zeker een enorm schattige investering!

Genoeg keuze voor jouw kindje én voor jou. Zo zijn jullie altijd helemaal in stijl.