Letroumaulin
Image default
Dienstverlening

Hoe kan deze specialist de brandveiligheid in scholen in Antwerpen verhogen?

Een goede brandveiligheid is iets waar elk bedrijf, school of andere organisatie naar dient te streven. Wanneer er brand ontstaat kan dat immers serieuze gevolgen hebben, voor het gebouw en de organisatie, maar bovenal ook voor de mensen zelf, zeker wanneer de brandveiligheid niet op punt staat. Wilt u er zeker van zijn dat de brandveiligheid in orde is? Dan kunt u rekenen op Fire Security uit Hoogstraten. Zij kunnen de brandveiligheid in scholen en bedrijven in Antwerpen op twee manieren verhogen. Zo voeren ze inspecties uit en bieden ze ook trainingen aan. Ontdek wat ze concreet doen.

Wat controleren ze bij een inspectie?

Bij een inspectie controleren ze in de eerste plaats al het materiaal dat aanwezig is. Werkt alles naar behoren? Zoniet, dan kunnen zij uw materiaal herstellen. Blijkt het toch aan vervanging toe, dan kunt u nieuwe toestellen bij hen bestellen. Ze verkopen allerlei blusvoorzieningen zoals brandweerslangen, blusschuim, hydranten, oprolsystemen, mobiele blusapparaten, enzovoort. Vervolgens controleren ze ook of er genoeg toestellen aanwezig zijn. Heeft elke klas zijn eigen brandblussers? Zijn er genoeg alarmen voorzien? Ook wanneer dat niet het geval is, kunt u deze door hen laten plaatsen. Als al deze zaken in orde zijn, is de brandveiligheid al in scholen in Antwerpen al heel wat hoger, maar dat is lang niet alles.

Laat uw personeel opleiden

Ook op uw personeel moet voorzien zijn op het feit dat er zich een brand kan voordoen. Ze moeten op de juiste manier kunnen handelen en de kinderen begeleiden naar de plek die is afgesproken. Samen met Fire Security kunnen er simulaties en trainingen worden uitgevoerd, zodat iedereen weet wat hij of zij moet doen. Ze bieden allerlei verschillende mogelijkheden aan. Bovendien heeft u zelf de keuze om de demonstratie of simulatie te onderbreken of stop te zetten. Wilt u de brandveiligheid in scholen laten controleren? Contacteer deze specialist in brandveiligheid in Antwerpen dan via de contactgegevens op hun webpagina.