Letroumaulin
Image default
Bedrijven

Een tweedehands tractor kopen in Antwerpen doe je hier

Wil jij een degelijke tweedehands tractor kopen in regio Antwerpen? Dan moet je bij WVT Agri in Berlaar zijn. Zo vind je hier onder andere tractors van het merk Fendt. Een Fendt is niet zomaar een gewone tractor. Met een machine van dit hoogwaardige merk werk je steeds efficiënt, voor welke toepassing u hem ook gebruikt. Je kan hier een tractor kopen die je kan gebruiken om het veld te bewerken, voor wegtransport of bij het overladen van materialen.

Waarom kiezen voor een Fendt?

Waarom zou je er nu voor kiezen om een tweedehands tractor van Fendt te kopen in de provincie Antwerpen? Wel, dit bedrijf garandeert steeds dat de machine die jij hier koopt of huurt in uitstekende staat verkeert. Ze kopen landbouwwerktuigen over en knappen deze nadien volledig op. De machines die jij hier kunt kopen en huren worden telkens grondig nagekeken en krijgen een degelijk onderhoud. Indien nodig worden ook de nodige herstellingen aan deze tractors uitgevoerd. Fendt is een voortrekker wanneer we het hebben over efficiëntieverhogende technieken. Je kan deze machines gebruiken in de landbouw, maar ook in de bosbouw en publieke dienst hebben deze zich al meermaals bewezen. In het ruime aanbod van dit bedrijf vind je zeker weten de juiste Fendt voor jou, voor in de industrie, op de weg en voor uitvoeringsdiensten in de omgeving.

Ontdek het aanbod

Je kunt online elke tweedehands tractor die je hier kunt kopen al eens bekijken, voor je een bezoekje brengt aan de garage van WVT Agri. Je vindt hier echt heel wat tweedehandsmodellen van hoge kwaliteit, maar evengoed nieuwe tractors. Deze zijn bovendien van verschillende merken, en dus niet enkel van Fendt. Ook hebben ze enorm veel verschillende types, zodat jij voor elke toepassing de geschikte tractor kunt kopen in de regio Antwerpen. Heb je interesse? Neem dan contact op via www.wvtagri.be en ontdek het volledige aanbod!