Letroumaulin
Image default
Eten en drinken

Belgische tomaten recht van de kweker

Stoffels Tomaten uit Rijkevorsel, gelegen in de provincie Antwerpen, is al meer dan 20 jaar een gevestigde waarde in het voorzien van Belgische tomaten. Hun bedrijf levert tomaten over heel Vlaanderen, met een sterke focus op Antwerpen. Maar ook daarbuiten kom je ze regelmatig tegen. Ga op zoek in jouw plaatselijke buurtsupermarkt of kijk eens rond in de rekken van je favoriete warenhuis. Je vindt ze beslist ergens terug!

Breng kleur in je bord

Belgische tomaten worden gesmaakt over heel Europa. Ons land is gespecialiseerd in de kweek van de rode vruchten. Alhoewel de tijd dat tomaten enkel rood waren al lang achter ons ligt. Stoffels Tomaten weet er alles van. Zij bieden talrijke soorten tomaten aan, in verschillende kleuren. Zo bieden ze onder meer kerstomaten in de Belgische driekleur aan. En jawel, de zwarte tomaten smaken even heerlijk als zijn rode en gele tegenhangers. Ze zijn niet alleen lekker maar voegen ook een decoratieve waarde toe aan ieder gerecht. Een ware streling voor het oog.

Zowel voor particulier als professional

Het bedrijf, gelegen in Rijkevorsel in de provincie Antwerpen, wordt gerund door zaakvoerders Paul Stoffels en Petra Veldman. Met behulp van hun team leveren ze al jaren Belgische tomaten aan horecazaken. De optimale kwaliteit van hun producten maakt ze bijzonder geliefd bij professionals. Omdat ze de vruchten pas plukken wanneer er een bestelling binnen komt, kan er heel snel gehandeld worden waardoor de producten op en top vers aankomen in het restaurant. Zo geniet je ook op restaurant van de overheerlijke Belgische tomaten die Stoffels aanbiedt.

Ontdek de Automato

Wanneer je gaat winkelen in de supermarkt, is op veel producten zelfbediening van toepassing. Je dient zelf jouw groenten uit te kiezen, te wegen en in een zakje te stoppen. Het concept op zich is bijzonder handig, maar is niet heel hygiënisch. Je weet niet hoe vaak die ene tomaat al is vastgenomen door klanten die hier voor jou waren, of misschien viel deze wel al eens op de grond? Dankzij  de Automato van Stoffels tomaten zijn deze problemen verleden tijd. Je kiest welke Belgische tomaten je wil kopen, draait enkele keren aan het wiel en vangt de tomaten netjes op in een kartonnen beker. In de Automato vind je ook dozen gevuld met tomaten. Ideaal voor grote gezinnen of gewoon voor grote tomatenliefhebbers!

https://www.stoffels-tomaten.be/