Letroumaulin
Image default
Dienstverlening

Met een gietvloer van deze expert in Antwerpen geniet je nog lang

Wil je betonnen gietvloeren laten plaatsen in je bedrijf? Of ben je op zoek naar een expert die betonherstellingen aan kan pakken? Als het over betonwerk gaat, dan vertrouw je op de expertise van ABBI Industrie uit Niel. Of het nu gaat om een gietvloer voor je bedrijf in Antwerpen, of een geval van betonrot, zij kunnen gegarandeerd helpen.

Het belang van een goed onderhouden beton

Als er een beschadiging of probleem is in beton, kan dit grote consequenties hebben. Daarbovenop kan het ook nog eens verschillende oorzaken hebben, waardoor een onderzoek voor de herstellingen beginnen van groot belang is. Gelukkig hebben de medewerkers van deze expert de nodige ervaring opgedaan en kunnen zij een oplossing bieden voor elk probleem. Zo weten zij exact welke mortel ze moeten gebruiken om een bepaald probleem in een gietvloer in Antwerpen te herstellen. Heb je een hoge slijtvastigheid nodig, bijvoorbeeld op een industriële vloer? Dan gebruiken ze epoxymortel. Heb je een sterke hechting nodig? Dan gebruiken ze een methacrylaatspecies. Heb je nood aan een waterdichte afwerking? Dan is een hydraulisch cement ideaal. Het lijkt misschien simpel, maar binnen die drie categorieën zijn dan nog verschillende producten die elk hun eigen specifieke karakteristieken hebben. Ook als je betonnen gietvloeren hebt laten plaatsen in de jaren 1960 en 1970 en je merkt dat er betonrot begint op te spelen, kan je deze experts inschakelen voor een snelle en degelijke oplossing.

Laat herstellingen in betonnen gietvloeren aan hen over

Heb je een probleem met je betonnen gietvloer in Antwerpen? Dan is het duidelijk: neem contact op met ABBI Industrie uit Niel voor een snelle en duurzame oplossing. Via hun website kan u meer leren over de manier waarop zij herstellingen aan beton uitvoeren. Je kan door hen ook meteen prachtige betonnen gietvloeren laten plaatsen die meteen preventief behandeld zijn tegen betonrot en andere mogelijke beschadigingen. Neem dus zeker een kijkje voor een prachtige vloer die slijtvast is en lang meegaat.