Recreation / Food

Kies voor luxe reizen door Zuid-Afrika: u komt met vele verhalen terug!

U bent op zoek naar een reis waar u compleet van onder de indruk raakt. Een land die u de beste natuur en een heerlijk klimaat biedt. Ga dan mee met een van luxe reizen door Zuid-Afrika. Met touroperator Oryx Travel gaat u op reis door een van de mooiste landen ter wereld. In Zuid-Afrika kunt u genieten van verbazingwekkende uitzichten en er is natuurlijk meer dan genoeg te doen! Kiest u zelf maar, gaat u op safari, of gaat u liever een van de gerenommeerde wijngaarden bekijken? En wijn proeven natuurlijk! Bij thuiskomst boekt u meteen uw volgende vakantie naar bijvoorbeeld Botswana of Ghana!

In Botswana de ‘Big Five’ bekijken tijdens een onvergetelijke vakantie

Een safari in een Game Reserve moet u eens in uw leven gedaan hebben. Hiervan raakt u zeer onder de indruk. Voor veel mensen staat dit item dan ook steevast op de bucketlist. De ‘Big Five’ bekijken op een safaritocht in Afrika is een prachtige beleving. En al deze grote dieren; de leeuw, de buffel, de olifant, het nijlpaard en de neushoorn, kunt u van dichtbij bekijken op vakantie in Botswana! Maak uw droom werkelijkheid, streep weer iets weg van die bucketlist en boek uw volgende vakantie bij Oryx Travel. Dan bent u meteen verzekerd van luxe overnachtingen en een volledig verzorgde reis. Klinkt Afrika u wel goed in de oren maar weet u niet zeker of een prachtige vakantiebestemming in Botswana voor u of uw gezin het meest geschikt is als eerste Afrika-reis? Dan kunt u bij deze touroperator ook luxe reizen naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika boeken.

Luxe reizen door Zuid-Afrika die volledig op maat zijn gemaakt

U wilt graag een reis, volledig naar uw wens. Dit kan helaas lang niet altijd voor u gerealiseerd worden. Een van de grootste pluspunten van het boeken van een van de luxe reizen door Zuid-Afrika bij touroperator Oryx Travel, is dat u deze onvergetelijke reis volledig op maat kunt laten samenstellen. De hotels waar u wilt verblijven, en de activiteiten die u wilt ondernemen, het wordt allemaal van tevoren voor u geregeld. Het enige dat u nog hoeft te doen is op tijd op het vliegveld zijn als u vertrekt! We waarschuwen u wel: nadat de verbazing over de pracht van Afrika op de vlucht terug wat is gezakt, wilt u meteen uw volgende luxe rondreis naar Afrika, bijvoorbeeld naar Botswana of Namibië, gaan boeken!